Thuis in elke ruimte

Desloover is jouw partner voor elke ruimte, van badkamers, keukens en slaapkamers tot zwembaden, opritten en terrassen. Wij begrijpen dat de juiste afwerking, in lijn met jouw persoonlijke stijl, van cruciaal belang is om elke ruimte tot haar recht te laten komen. Bij Desloover staan wij klaar om je te begeleiden bij de keuze van materialen, zodat jouw ruimte perfect past bij jouw smaak en behoeften.

Materialen Keramiek

Keramische tegels, met verschillende diktes, zijn geschikt voor diverse huiselijke toepassingen zoals wandbekleding en aanrechtbladen. Ze bieden duurzaamheid en eenvoudig onderhoud, waardoor ze een populaire keuze zijn. Gemaakt van klei en andere natuurlijke materialen, zijn keramische vloeren gebakken op hoge temperaturen voor een sterke afwerking. Hun veelzijdigheid en diverse stijlen maken ze een tijdloze toevoeging aan elke ruimte.

Materialen Natuursteen

Natuurstenen vloeren brengen een tijdloze elegantie in elk interieur. Hun natuurlijke schoonheid en unieke kenmerken voegen een gevoel van verfijning en stijl toe aan elke ruimte. Bovendien bieden natuurstenen vloeren niet alleen esthetische voordelen, maar staan ze ook bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur. Of het nu gaat om een klassiek of modern interieur, natuurstenen vloeren vormen een veelzijdige keuze die de tand des tijds doorstaat en een blijvende indruk achterlaat in uw huis.

Materialen Terrazo

Terrazzo, met zijn unieke mix van marmer, graniet en andere aggregaten, creëert een duurzaam en esthetisch aantrekkelijk oppervlak. Deze vloerafwerking, bestaande uit korrels in gekleurde cement of klei, biedt een tijdloze uitstraling en uitstekende duurzaamheid. Ze passen gemakkelijk in diverse interieurstijlen en ontwerpeisen, waardoor terrazzo een waardevolle toevoeging is aan elke ruimte.

Materialen Terra Cotta

Terra cotta tegels, gemaakt van gebakken aarde, bieden niet alleen een warme en rustieke uitstraling, maar staan ook bekend om hun natuurlijke eigenschappen zoals warmtebehoud en geluidsisolatie. Deze tegels voegen niet alleen karakter toe aan elke ruimte, maar zorgen ook voor een comfortabele en gezellige ambiance waarin u kunt ontspannen en genieten van uw huiselijke omgeving.uw huis.

Materialen Parket

Parketvloeren vormen het kloppende hart van elke kamer, waar warmte en luxe samenkomen in een tijdloos design. Hun veelzijdigheid is ongeëvenaard, passend bij elke interieurstijl, van klassiek tot eigentijds. Met de rijke textuur van natuurlijke houtnerf en een scala aan warme tinten, omarmen parketvloeren de ruimte met een uitnodigende ambiance. Stap elke dag in een oase van comfort en esthetiek, waar de vloer niet alleen een functioneel element is, maar een ware bron van visuele en tactiele genoegens.

Materialen Vinyl

Vinylvloeren zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar betaalbare luxe en duurzaamheid in één. Deze vloerbedekking biedt niet alleen een scala aan stijlen en kleuren, maar ook een indrukwekkende waterbestendigheid, waardoor ze geschikt zijn voor diverse ruimtes. Met hun duurzaamheid zijn ze een praktische optie voor drukbezochte gebieden. Met vinylvloeren haal je niet alleen een praktische keuze in huis, maar ook een vleugje moderne elegantie.

Materialen Marmer

Marmer, gevormd uit kalksteen, staat bekend om zijn unieke aderpatronen en rijke kleuren. Deze luxe steen voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte, of het nu gaat om vloeren, wandbekleding of werkbladen. Synoniem met luxe en verfijning, marmer is een populaire keuze vanwege zijn duurzaamheid en tijdloze uitstraling. Met zijn glanzende afwerking en tijdloze charme voegt marmer een vleugje elegantie toe aan elk interieur.

Materialen Travertin

Travertin is momenteel enorm in trek vanwege zijn natuurlijke uitstraling en veelzijdigheid. Met zijn karakteristieke gaatjes en aderpatronen creëert travertijn een rustieke en natuurlijke uitstraling in elke ruimte. Deze steen is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een populaire keuze is voor vloeren, wandbekleding en buitenomgevingen. Dankzij de verschillende afwerkingen, zoals gezoet, gezandstraald en gestraald, kunt u de perfecte stijl voor uw interieur creëren.

Materialen Kwartsiet

Kwartsiet is een opkomend materiaal vanwege zijn uitzonderlijke duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Met een breed scala aan kleuren en texturen biedt kwartsiet niet alleen een moderne en stijlvolle keuze voor vloeren, maar ook voor aanrechtbladen, wandbekleding en andere interieurtoepassingen. Met zijn natuurlijke uitstraling en weerstand tegen krassen en vlekken, is kwartsiet een veelzijdige optie die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is voor elk huis.

Materialen Graniet

Graniet is een veelzijdig materiaal dat zijn plaats vindt in een breed scala aan toepassingen. Niet alleen voor vloeren, maar ook voor werkbladen, trappen en zelfs buitenoppervlakken zoals gevels en terrassen. Zijn robuustheid en natuurlijke schoonheid maken het een ideale keuze voor diverse ruimtes. De weerstand tegen krassen en hitte voegt niet alleen duurzaamheid toe, maar ook een vleugje luxe aan zowel binnen- als buitenomgevingen. Met graniet creëer je een tijdloze en stijlvolle uitstraling die de tand des tijds doorstaat.

Materialen Composiet

Composiet, een kunstmatig materiaal samengesteld uit natuurlijke kwartsgranulaten, hars en pigmenten, biedt een scala aan unieke kenmerken. waardoor ze perfect zijn voor het creëren van een gepersonaliseerde en eigentijdse uitstraling. Dit materiaal is extreem duurzaam en bestand tegen krassen, vlekken en hitte, waardoor het ideaal is voor gebruik in keukens en badkamers. Dankzij geavanceerde productietechnieken is composiet verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, perfect te combineren met elke interieurstijl.
"Het zijn de details die je interieur groot maken."
Stefanie VermeulenZaakvoerder, Desloover Tegels En Natuursteen
"Of u nu een do-it-yourself-project hebt of op zoek bent naar professionele maatwerkoplossingen, Desloover is uw one-stop-bestemming voor hoogwaardige materialen en service."
Stefanie VermeulenZaakvoerder, Desloover Tegels En Natuursteen
"Ontdek de tijdloze schoonheid van Desloover tegels en natuursteen, waar vakmanschap en esthetiek samenkomen."
Stefanie VermeulenZaakvoerder, Desloover Tegels En Natuursteen

We werken samen met volgende partners op een zo uitgebreid mogelijk aanbod aan te bieden:

10987654321Ontwerp zonder titel 88Ontwerp zonder titel 89

Ervaar onze showroom­ervaring

Ontdek ons brede assortiment hoogwaardige, op maat gemaakte vloeren en vind de perfecte oplossing voor uw ruimte.